The Village Україна збирає події суботи, 17 серпня, які варто відвідати.

Brownie Day у Veterano Brownie

Veterano Brownie влаштовує День брауні. «Зупиняємо літо та кличемо на найбраунарнішу вечірку року! Приходь з друзями, родичами, знайомцями і незнайомцями, що ніколи раніше не куштували брауні від Veterano», – розповідають організатори. У закладі влаштують екскурсію по «цеху», де створюють брауні. Ввечері Sergey Cane зіграє сет.


Коли

9:00-21:00

Де

вулиця Нижній Вал, 39

Вхід вільний


She Wants Revenge у Bel'Etage

Американський гурт She Wants Revenge вперше виступатимуть у Києві. Музиканти Джастін Варфілд та Адам Брейвін заснували гурт 2003 року в Лос-Анджелесі й за два роки їздили в спільні тури з Depeche Mode та Placebo. У 2015-му їхня пісня Tear You Apart стала саундтреком до серіалу «Американська історія жахів». Зараз She Wants Revenge працює над другим альбомом.


Коли

19:00-22:00

Де

вулиця Шота Руставелі, 16

скільки

від 940 грн


Кураж базар на вднг

Кураж Базар організовує тематичну барахолоку «Реп Шмеп Йо Кураж Базар» у 19 павільйоні ВДНГ. Темою фестивалю стала вулична культура: тут будуть виступи ді-джеїв та флоу-майстрів, графіті, дух Брукліна, рампи й прокачані тачки.


Коли

11:00-1:00

Де

19 павільйон ВДНГ, проспект Глушкова, 1

скільки

150 грн, для пенсіонерів, дітей до 12 років, людей з інвалідністю, учасників АТО, іменинників, вагітних жінок – безкоштовно


Освітній Рейв

Одноденна навчальна програма та вечірка з нагоди п’ятого Дня народження студії онлайн-освіти EdEra. У програмі – воркшопи від команди та друзів EdEra та сама вечірка, яка почнеться о 20:00.


Коли

11:30-23:00

Де

вулиця Набережно-Хрещатицька, 10-а

cкільки

від 560 грн


Vertuha Vinyl Party у «Хвильовому»

У барі «Хвильовий» влаштовують вечірку на літньому майданчику. Звучатиме диско, фанк та афробіт. За пультом будуть Macka та Seba Korecky.


Коли

22:00-4:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний


Обкладинка: Кураж базар