The Village Україна збирає події понеділка, 1 липня, які варто відвідати.

Вечірка Cercle в Музеї авіації

Проєкт електронної музики Cercle влаштовує першу в Києві техновечірку – у Державному музеї авіації. Cercle транслює живі виступи електронних артистів у незвичайних локаціях по всьому світу.

У музеї сет зіграє нідерландський музикант Реньє Зоннефельд. Він потрапив у чарт Beatport з треками Things We Might Have Said та №1. Під час вечірки музиканта зніматимуть з кількох точок і транслюватимуть виступ на сторінці Cercle у Facebook. Попередньо зареєструватися на вечірку можна за посиланням.


Коли

18:00-23:00

Де

Державний музей авіації, вулиця Медова, 1

Скільки

480 гривень


«Сніданок у Тіффані» в «Планеті Кіно»

Другим фільмом ретроспективи «Планети Кіно» та KyivMusicFilm стане культова стрічка Блейка Едвардса «Сніданок у Тіффані». Цей оскароносний фільм, що розповідає романтичну історію Голлі Голайтлі у виконанні неперевершеної Одрі Хепберн, увійшов до золотого фонду світового кінематографа. Фільм демонструють англійською мовою з українськими субтитрами.


Коли

19:00

Де

«Планета кіно», проспект Степана Бандери, 34-B

Скільки

150 гривень


Фотовиставка Дар’ї Аверченко «Міражі»

У креативному просторі Суспільного телебачення відкривається фотовиставка Дар’ї Аверченко «Міражі». Світлини розповідають про життя кіноекспедиції команди фільму «Вулкан» у Херсонську область у серпні-жовтні 2016 року. На фотознімках можна побачити життя жителів сучасного українського півдня та їхній побут.


Коли

10:00-19:00

Де

UA:HUB, вулиця Мельникова, 42

Вхід Вільний


Лекція про Зону відчуження

На лекції розповідатимуть про зворотний бік Зони, її найнепримітніші та маловідомі куточки. Лектор – Кирило Степанець, автор багатьох книжок і публікацій, присвячених Чорнобилю та його сучасному стану.


Коли

19:00

Де

Rebra & Kotlety, Борисоглібська, 8/13

Вхід Вільний