The Village Україна збирає події неділі, 30 червня, які варто відвідати.

Велика недільна барахолка у Vagabond

Vagabond Cafe & Vintage Corner запрошує на барахолку. Обіцяють багато одягу, вина та приємних розмов. Усі нерозпродані речі відправлять у благодійний магазин «Ласка».


Коли

16:00-21:00

Де

вулиця Сковороди,7

вхід вільний


Йога на свіжому повітрі у «Скворечнику»

На Гідропарку проведуть годинну практику з хатха-крійя йоги: нескладні асани, робота над диханням та увагою. Після учасники співатимуть біджа-мантри чакр в певній послідовності на певній ноті під спеціально створений «саундтрек».

«Ця практика – про вміння володіти своєю увагою, про концентрацію на звуках, котрі ви самі творите у своєму тілі і про вібрацію, яку ці звуки породжують в вашому тілі», – коментують організатори. Тренер – Денис Бучма.


Коли

14:00

Де

«Скворечник», Гідропарк

скільки

250 грн


Недільний похмільний бранч з «Сестрами Бабенцовими»

У Guilty wine bar на Воздвиженській традиційний похмільний сніданок з «Сестрами Бабенцовими» перетворюється у похмільний бранч та пройде о 17:00.

У меню, зокрема, салат з грильованими баклажанами, Бенедикт з баклажаном і сальсою, а також бріош з арахісовою пастою від домашньої пекарні-кондитерської «Сестри Бабенцові».


Коли

17:00

Де

Guilty wine bar,

вулиця Воздвиженська, 38


Фотовиставка Institutionalization на Андріївському узвозі

Institutionalization – це перша виставка Ukrainian Photography Institute (UPI), яка відбудеться у форматі open air на Андріївському узвозі. Вона триватиме лише один день.

Експозиція складається із вуличної фотографії понад 40 авторів. Серед який Вова Воротньов, Владислав Андрієвський, Рома Москалено, Роман Хімей та Ярема Малащук.


Коли

14:00-21:00

Де

Андріївський узвіз

Вхід вільний


Фото: 1 – Vagabond Cafe & Vintage Corner; 2 – Guilty wine bar