The Village Україна збирає події суботи, 29 червня, які варто відвідати.

Луна, «Мы» і daKooka на ЮБК

Співачка Луна та daKooka і гурт «Мы» зіграють спільний концерт у рамках Hedonism Sunset Live. Виступ відбудеться на території ЮБК на Трухановому острові. На Hedonism Sunset Live також гратимуть гурт a Success/Thinman, Тонка, Capacity House та Vaia.


Коли

з 18:00

Де

ЮБК, Труханів острів

скільки

від 650 грн


Кінофестиваль «Відкрита Ніч»

Фестиваль триватиме цілу ніч з суботи на неділю. Основним майданчиком показів стане Арт-причал, паралельні покази транслюватимуть у більш ніж 100 локаціях в Україні та 10 країн світу. Цього року відбудеться вже 22-й фестиваль.


Коли

з 18:00

Де

вулиця Набережно-Хрещатицька, причал №2

Вхід вільний 


Technology Madness в Зеленому театрі

На відвідувачів вечірки Technology Madness чекає ціла ніч електронної музики. У Зеленому театрі виступатимуть Kon’, Key M, Bolotin, Xenia, Cherry та Wacky J. Вхід на вечірку лише для повнолітніх.


Коли

З 23:00

Де

вулиця Паркова дорога, 2

cкільки

100 грн


дискусія «Сила волі: як це працює з точки зору науки»

У Closer відбудеться дискусія з нейробіологинею Наною Войтенко та філософом Вахтанґом Кебуладзе про силу волі у форматі зустрічі за келихом вина. Вони розкажуть, чим обумовлені наші дії та зусилля: фізіологією чи етикою та чи справді можна тренувати силу волі наче м’язи.


Коли

19:00-21:00

Де

Closer, вулиця 

Нижньоюрківська, 31

скільки

від 350 грн


Остання вечірка Republik

У Києві влаштують останню вечірку електронної музики Republik. Хедлайнером стане французький виконавець Umwelt, також на вечірці гратимуть Troy, Nagos, Kirill Nilsson і будуть live-виступи від Monoconda і Bejenec. 


Коли

з 23:00

Де

Otel', вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

від 400 грн


Обкладинка: Анна Шакун для The Village Україна