The Village Україна збирає події п'ятниці, 28 червня, які варто відвідати.

Відкриття виставки «Заборонене зображення»

У Pinchuk Art Centre відкриють виставку «Заборонене зображення», яка складається здвох частин. У першій – персональна виставка Бориса Михайлова, друга – про Харківську школу фотографії та її вплив на нове покоління художників. Виставка охоплює період від радянської епохи та дотепер.


Коли

12:00-21:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

вхід вільний


GusGus на Circus Night Market Кураж Базарі

На території ВДНГ влаштовують «Circus Night Market Кураж Базар» – єдиний на рік нічний захід барахолки із цирковою тематикою. На барахолці виступатиме ісландський гурт GusGus.

GusGus – Fireworks

На Circus Night Market Кураж Базарі також можна буде придбати одяг та взуття, вінілові платівки та антикварні речі. Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам АТО, вагітним та іменинникам вхід безкоштовний.


Коли

16:00-04:00

Де

19-й павільйон ВДНГ, проспект Глушкова, 1

скільки

350 гривень або безкоштовно за пільгами


Італійський сучасний балет. Concept #1

Італійський сучасний балет BTT вперше виступить у Києві з перформансом Concept #1. Перформанс влаштують у колаборації з електронним дуетом Ptakh_Jung та живою арфою.

Concept#LIVE from Balletto Teatro di Torino on Vimeo.

BTT – експериментальна трупа з шести танцівників з італійського міста Турин. У виставах поєднуються імпровізація, різні техніки сучасного танцю, класичний балет, жива та електронна музика.


Коли

19:30-21:00

Де

Довженко-центр, вулиця Васильківська, 1

скільки

від 400 грн


Вечірка «Салют» у Зеленому театрі

У Зеленому театрі влаштовують «справжні музичні феєрверки з легендарних хітів від заходу до світанку». У п’ятницю діджей-сети зіграють Masta, Toki Toi, Boychi, Katana та Last Hero. Гостям даруватимуть неонові палички і пригощатимуть пивом. На вечірку можуть потрапили лише повнолітні.


Коли

від 23:00

Де

вулиця Паркова дорога, 2

скільки

до 00:00 вхід безкоштовний


LOW: John Talabot на Лісовому причалі

Каталонський музикант John Talabot вдруге виступить на LOW Party на Лісовому причалі. Він виконає діджей-сет. Цього року також виступатиме на фестивалях OFFSónar, Innervisions Barcelona 2019, Dekmantel та Transmoderna.


Коли

з 23:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

До 2:00 - 350 грн, після - 450 грн (флаєр - мінус 50 грн), з 7:00 - 300 грн


Dog Days у Хвильовому

У барі Хвильовий влаштовують літню вечірку Dog Days, яка відбувається щоп’ятниці. Цього разу діджей-сети гратимуть Іван Тітов та Женя Якушев, які обіцяють багато хіп-хопу.


Коли

з 22:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

вхід вільний


Обкладинка: Кураж Базар