На сайті Vogue World написали про українську реп-виконавицю Аlyona Аlyona (Альона Савраненко), яка нещодавно випустила дебютний альбом. 

Авторка тексту Ліана Сатенштейн називає виконавицю «найбільш нетиповою українською реп-зіркою». Також розповідає про альбом Аlyona Аlyona, її перші треки та про те, як Альона почала писати український реп. 

Аlyona Аlyona на сайті Vogue World, квітень 2019

«Савраненко читає реп про реальні та нормальні речі. Наприклад, її пісня «Рибки» – просто про риб. Але слова звучать набагато глибше: наскільки потужними є риби у своїй простоті, вони здатні плавати під водою, коли людина у човні буде спіймана на відпливі прибою. У цьому і полягає краса Савраненко: вона звичайна дівчина, яка розповідає про звичайні речі, а не про наркотики, гроші та ворожнечу», – йдеться у матеріалі на Vogue.

Фото для тексту робив український фешн-фотограф Віталій Мельников. На них реперка гуляє по спальному району Києва з двома собаками.

Аlyona Аlyona у Києві/Фото: Віталій Мельников

 Повний текст про Аlyona Аlyona на Vogue World можна прочитати тут.

Alyona Alyona – «Пушка» (2019)

Реперка Аlyona Аlyona (Альона Савраненко) випустила перший альбом «Пушка» 8 квітня. До нього увійшли 13 пісень, серед них уже відомі «Рибки», «Відчиняй», «Голови».

Одночасно вийшов новий кліп виконавиці «Пушка», який уже набрав майже 500 тисяч переглядів на YouTube.