Реперка Аlyona Аlyona (Альона Савраненко) випускає демоверсію треку «Обіцянки» – пісня з політичним підтекстом. 

Аlyona Аlyona – «Обіцянки»

«Вони обіцяють тобі, що вже в новій добі погодинно йдуть зміни на краще. Та в тебе законний обід і ніхто не побіг до цих змін, як типовий ледащо. І кажуть, що курам на сміх репортажі зі ЗМІ, адже правда давно не цікава».

Трек з’явився у Facebook Альони з поясненням: «Мiй останній коментар».

Напередодні реперку помітили на з’їзді, де чинний президент Петро Порошенко оголосив про власну участь у черговій виборчій кампанії. 

Аlyona Аlyona пояснила, що потрапила на з’їзд не для підтримки кандидата, а на запрошення голови місцевої адміністрації (Баришівської РДА). За словами реперки, вона мала намір «взяти участь у конференції», щоб знайти меценатів для дитячого садка, у якому працювала. «Я погодилась, але зовсім не очікувала, що потраплю на передвиборчу кампанію».

Згодом голова Баришівської РДА Олег Левченко розповів, що співачка Аlyona Аlyona офіційно була запрошена до участі у форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом»: «Я рекомендував організаторам форуму запросити мою землячку. Я особисто передав їй запрошення, без якого на захід її б не пустила охорона. Більше того, завіз її у Києві до місця проведення форуму на власному автомобілі».


Аlyona Аlyona почала музичну кар’єру в листопаді 2018 року, випустивши кліп «Рибки».

alyona alyona – Рибки

Після цього у виконавиці вийшло ще чотири кліпи, кожен із яких набрав понад мільйон переглядів на Youtube. Найпопулярніше відео – на пісню «Залишаю свій дім» – досягло позначки у 2,3 мільйона переглядів. 

alyona alyona - Залишаю свій дім

14 червня Аlyona Аlyona відіграє свій перший сольний концерт у Києві.