15 березня Platforma Camp збирає креативних людей України на четвертий кемп у заміському комплексі Butterfly. Учасники зможуть відпочити від галасу міста, здобути нові знання, розслабитися завдяки насиченій спортивній і розважальній програмі, а ще – знайти нові точки росту: власного й бізнесового. 

Незмінним education-партнером Platforma Camp є КАМА – Kyiv Academy of Media Arts. Команда готує для учасників щоразу нові фокус-теми, що допоможуть їм заглибитися у світовий контекст і зрозуміти, яке ж місце в ньому займає Україна. Цього разу говоритимуть про гордість бути українцями й покажуть, хто формує імідж нашої держави у світі. 

 

Тема четвертого кемпу – гордість бути українцем. Гордість не просто за те, що ви народились у сміливій країні, а за те, яких результатів досягли її люди всупереч усьому.

Спікери провели дослідження й підготували лекції, у межах яких покажуть розвиток своїх індустрій у розрізі років. Ви побачите, де ми були, які виклики долали, особливий фокус зробимо на те, як бізнеси розвивалися до повномасштабного вторгнення та що на них чекає в майбутньому.

IT та технологічні розробки, музична індустрія, ринок інвестицій – усе це відкриється для слухачів під новим кутом.

Анна Вовк, директорка Київської академії медіамистецтв

 

Про що говоритимуть лектори Platforma Camp 

 FASHION З ІРИНОЮ ДАНИЛЕВСЬКОЮ

Ірина Данилевська має тридцятирічний досвід роботи в індустрії моди, саме завдяки їй вона так динамічно розвивається впродовж останніх 10 років. Спочатку Ірина працювала як видавчиня та головна редакторка модних журналів: локального EVA та міжнародного l’Officiel Ukraine. Починаючи з 2000 року, вона започаткувала серію проєктів, що допомагають українським брендам у їхньому становленні.

На Platforma Camp Ірина Данилевська розкаже про здобутки індустрії моди та найцікавіші історії успіху українських брендів, а також якими секретами модна сфера може поділитись з українським бізнесом. 

 МУЗИЧНА ІНДУСТРІЯ З ГАРІКОМ ПЛЕДОВИМ

За останнє десятиріччя музична індустрія дала Україні багатотисячні фестивалі та туристів, відкрила прогресивних культурних діячів і нові імена на різних сценах, а також подарувала розвиток клубної культури. 

Про це й не тільки на Platforma Camp розкаже Гарік Пледов, активний на музичній сцені як DJ, промоутер і засновник незалежного музичного лейбла «Polygon». 

Гарік має понад 12 років досвіду у сферах ІТ, менеджменту та підприємництва й застосовує його в культурних ініціативах, підтримці вітчизняних талантів і просуванні української музики й культури.

 Технології з Валентином Гриценком і Сергієм Богословським

Про технології та технологічні рішення на кемпі розкаже Валентин Гриценко, chief marketing officer Ajax. Понад 16 років він працював у маркетингу на боці агенцій, медіа та клієнтів, а протягом останніх восьми років розвиває глобальний маркетинг Ajax.

Нині Ajax Systems – це міжнародна технологічна компанія й найбільший у Європі виробник систем безпеки. Вони захищають понад 2,5 мільйона користувачів у 187 країнах світу. 

Про особливості ІТ-індустрії говоритиме Сергій Богословський. Ви дізнаєтеся, чим українське ІТ відрізняється від американського та європейського, які наші сильні сторони, а також розглянете, які бізнес-моделі виживають в Україні й чому. 

Протягом останніх семи років Сергій є ІТ-підприємцем, він працював із маркетплейсами, SaaS і контентними додатками, відповідав за старти нових бізнесів у найбільших ІТ-екосистемах України (Genesis і Skelar), запускав проєкти в середині екосистем, без інвестицій, а також із їхнім залученням. 

 Інвестиції з Андрієм Зінчуком

Як розвивається інвестиційний ринок в Україні, які є можливості для залучення інвестицій в українські бізнеси й стартапи та як це робити ефективно – розкаже підприємець Андрій Зінчук. 

Андрій є інвестором, консультантом стартапів і керівним партнером ZAS Ventures, венчурної компанії, що підтримує підприємців із Центральної та Східної Європи, які будують SaaS і хмарні стартапи.  

Андрій Зінчук має великий досвід роботи, зокрема як ментора й радника в Techstars, Antler, Seedstars у США та ЄС, а також в Українському фонді стартапів і бізнес-інкубаторах EO в Україні, де він менторив понад 100 стартапів.

 Геймінг із Ревом Міллером

Рев – серійний підприємець, який має понад 10 років досвіду створення та розвитку проєктів у галузях Web3, FinTech, 3D/XR, Gaming і Media. Нині він керує розвитком Limitless, бере участь у розвитку Web3-ком'юніті в Україні та в благодійних проєктах. З початку повномасштабної війни Рев співзаснував гуманітарні проєкти, що надали допомогу понад 400 000 українцям.

У межах своєї лекції Рев розповість про еволюцію геймінгу в Україні та як ігри змінюють світ навколо. А ще як гейміфікація допомагає українцям у боротьбі проти ворога.

Що ще підготували для кемперів 

Окрім освітньої програми, для кемперів підготували яскравий лайнап з артистів різних жанрів: від нової української попмузики до прогресивної електронної та класичного джазу. Виступатимуть співачка Roxolana, композитор, музичний продюсер і співзасновник дому Vertuha Seba Korecky, дует Natura, який поєднує етнічні мотиви бандури із сучасною електронною музикою, й улюбленці кемперів усіх заїздів дует PoBo та Velychev.

Крім того, на учасників чекає дінер-паті, під час якого разом із бренд-шефом ресторанів NAM і BAO вони вчитимуться готувати страви вʼєтнамської кухні. 

Прихильники SPA-відпочинку будуть у захваті від можливостей SPA-центру. Для найбільш заряджених учасників «ЕБШ» підготували спеціальну програму функціональних full body групових тренувань і спортивних змагань. А команда Platforma Wellness – ранкову йогу та медитації за методикою майндфулнес. 

Придбати квитки на четвертий Platforma Camp уже можна на сайті

Стати резидентом Platforma Camp

   

матеріал підготовлено за підтримки Platforma Camp