Puma запустили в продаж спортивну колекцію Puma Fit. У ній поєднали тканини, що повторюють форму тіла, яскравий дизайн та інноваційні технології, щоби перетворити речі на справжнє високоефективне екіпірування. 

Обличчям нової колекції стала Ярослава Магучіх, олімпійська призерка зі стрибків у висоту, яка виборола золото на чемпіонаті Європи-2023. А також Михайло Романчук, олімпійський призер із плавання, який на тому ж чемпіонаті здобув бронзову медаль. Нині спортсмени готуються представляти Україну на Олімпійських іграх 2024 у Парижі.

Нову колекцію вже можна придбати на офіційному сайті бренда й у мережі магазинів Puma по всій Україні. А також у магазинах партнерів «Інтерспорт» і «Спортцентр».

У кампейні Puma акцентує на важливості щоденних тренувань і технологічного одягу та взуття для досягнення цілей. Через історію злетів і падінь бренд показує шлях спортсменів до «Олімпу» та нагадує незгасний слоган «Forever.Faster», що передає зв’язок культури, видатних особистостей, перемог і непереборного бажання рухатися ще швидше. 

Для зйомок кампейну Ярослава Магучіх приміряла високотехнологічні кросівки Pwr Nitro™ Sqd. Вони забезпечують амортизацію завдяки м'якому внутрішньому шару Nitrofoam™, а також мають твердий зовнішній шар у зоні п’яти, що відповідає за стабільність для різноспрямованих рухів.

Михайло Романчук демонструє модель PWRFrame TR 3. Це базові кросівки для тренувань з удосконаленою версією технології PWRFrame, яку розробили для підвищення продуктивності. Крім того, ця модель має підошву Profoam EVA з абсолютно новим фіксатором п'яти. 

Обрати речі з нової колекції від Puma

   

матеріал підготовлено за підтримки PUMA