До OLX Доставки додали можливість доставлення курʼєром «Нової пошти». Тепер замовлення можна буде забрати в будь-якому зручному для покупця місці. OLX Доставка дає змогу безпечно продавати й купувати товари насамперед завдяки використанню безпечних методів оплати, що гарантують захист платіжних даних.

Вартість OLX Доставки кур'єром +35 гривень – це звичайний тариф на доставлення «Новою поштою» у відділення.

ЯК ЗАМОВИТИ ДОСТАВКУ КУРʼЄРОМ «НОВОЇ ПОШТИ» 

При оформленні товару на OLX оберіть опцію «Купити з доставкою». Під час вибору служби доставлення натисніть на варіант «Кур'єром «Нова пошта», потім введіть дані й адресу, куди треба привезти замовлення, і за потреби додаткові деталі.

Будьте уважні, коли вказуєте адресу, адже наразі її треба вводити вручну й без автопідказок. Якщо ви помітили, що припустилися помилки – зателефонуйте на гарячу лінію «Нової пошти» з номера, який зазначали в угоді, і повідомте правильну адресу.

Простежити виконання й доставлення замовлення можна в особистому профілі на вкладці OLX Доставка або в додатку «Нової пошти» (після підтвердження продавцем). Також через застосунок «Нової пошти» можна вибрати зручний час доставлення або дочекатись дзвінка кур'єра й погодити його з ним. 

Як працюватиме ДОСТАВКа OLX через Кур'єра «НОВОЇ ПОШТИ»

Після отримання товару курʼєр зателефонує на вказаний в угоді номер, щоби уточнити зручний час і деталі доставки. Спроби привезти купівлю на вказану адресу здійснюватимуть протягом пʼяти днів. Якщо впродовж цього часу покупець не забере товар – угода автоматично скасується. Кошти повернуть покупцю (без суми за доставлення), а товар відправлять назад продавцю. 

Якщо доставка успішна, кур'єр одразу зафіксує отримання товару, а продавець отримає кошти на картку протягом двох із половиною годин. Якщо покупець відмовиться від отримання, невдовзі йому повернуть сплачені кошти (без суми за доставлення), а продавцю повернуть товар.

Замовити товари з ОЛХ курʼєром Нової пошти

   

Матеріал підготовлено за підтримки OLX