Ювелірний дім SOVA презентував капсулу подарунків з оригінальним подільським візерунком. Команда надихалася орнаментом вишитого рушника Східного Поділля зразка ХХ століття зі збірки Музею Івана Гончара.

На рушнику зображено ходу птахів – рідкісний випадок в орнаменті, коли візерунок можна трактувати як сценку. У цьому сюжеті йдуть дві курки, кожна з пташеням, і між ними півень. Орнамент відображає танок, або «данс» на місцевому діалекті. Хоча цей рідкісний візерунок не є традиційно різдвяним, команда SOVA вирішила переосмислити його й адаптувати до зимових свят.

Капсула брендованих подарунків зʼявлятиметься на сайті SOVA у форматі адвент календаря. Упродовж різдвяних свят покупцям презентують сім особливих подарунків. Перші три вже можна придбати.

Аромат для дому з фірмовим запахом ювелірного дому SOVA. Він насичений і водночас спокійний, на основі деревних нот, тютюну й ірису, розсіюється по дому й залишає верхні ноти герані, апельсина й листя зеленого чаю.

Ціна – 1190 гривень

Ароматизована свічка з натурального соєвого воску, яка створить справжній затишок у домі.

Ціна – 990 гривень 

Шопер з міцної тканини «Канвас», яка має ткану структуру натурального полотна. Яскрава різнокольорова вишивка на шопері зображає ходу птахів з вишитого рушника Східного Поділля зі збірки Музею Івана Гончара.

Ціна – 2 290 гривень

Флагманом капсули подарунків стане лімітована ювелірна прикраса SOVA з фантазійною емаллю. 

  

«Образ птаха в народній культурі символізує добробут, родинний вогонь і затишок. Тому всі вироби створені, щоби зберігати родинне тепло й українську культурну спадщину з любов’ю», – кажуть у команді SOVA.

Обрати оригінальні подарунки SOVA

   

матеріал підготовлено за підтримки SOVA