Мережа «Аптека Доброго Дня» напередодні Різдва подарувала святковий настрій і подарунки жителям Києва. У різних локаціях по всьому місту Санта роздавав пакунки з доглядовою косметикою від європейських брендів, які представлені в аптеках. Святкові подарунки отримали понад дві тисячі містян.

Зустріти Санту й казкових ельфів можна було поблизу десяти аптек, що розташовані в торгово-розважальних центрах, а також у будівлях у центрі міста, районі Оболонь, на лівому березі Дніпра й інших.

Помічники Санти тримали табличку з написом «Отримайте подарунок за посмішку» та вручали усміхненим киянам святкові сюрпризи. Усередині кожного пакунку були різні косметичні продукти: креми, гелі, флюїди й інше. До кожного подарунку команда поклала листівку із символічним передсвятковим написом: «Ваша посмішка – найкращий подарунок».

«Ми вирішили привітати всіх із Різдвом – найсвітлішим святом року, яке асоціюється з вірою в дива та здійсненням мрій. Кожен у ці дні купує рідним подарунки, щоби виявити увагу, порадувати. Так само зробили й ми, тільки для великої київської родини», – говорить CMO «Аптеки Доброго Дня» Ігор Алгінін. 

   

Матеріал підготовлено за підтримки мережі «Аптека Доброго Дня»