Виробник smart-телевізорів KIVI зібрав кілька моделей, які можуть стати чудовим технологічним подарунком на свята для себе або близьких. Нині на техніку бренда діють святкові знижки, більше про них можна дізнатися на сайтах партнерів: ComfyEpicentrFoxtrotRozetka й інших.  

5 моделей Smart TV на подарунок

1. для дитячої кімнати

Модель KIVI Kids TV − це 32-дюймовий смарттелевізор із Full HD екраном, на рамку якого можна кріпити конструктор. Так діти не лише дивляться контент, а й розвивають свої креатив та уяву. Щоби блоки конструктора не пошкодили екран, його захистили загартованим склом, яке витримує удари й подряпини. Також у комплекті до телевізора є стікери, завдяки яким девайс міцно кріпиться до поверхонь.  

На задній панелі KIVI KidsTV розмістили нічник, що випромінює м’яке заспокійливе світло й допомагає дітлахам швидше засинати. Яскравість нічника регулюється, крім того, він може працювати навіть тоді, коли телевізор вимкнений. Модель оснащена операційною системою Android TV 11 із широкими налаштуваннями батьківського контролю. Виробник рекомендує користуватися технікою під наглядом дорослих.

2. Для першого досвіду зі Smart TV

Якщо купуєте для себе або рідних перший Smart TV, зверніть увагу на моделі, які мають широкі можливості для застосування: від просто перегляду фільмів до гри в хмарні ігри.

KIVI 43U750NB пропонує перегляд Youtube на великому екрані, фільми й серіали зі стрімінгових сервісів, трансляцію контенту зі смартфона за лічені секунди чи управління контентом через голосові команди. Телевізор працює на ОС Android TV 11 і підтримує більше 10 000 додатків із магазину Google. Екран має діагональ 43 дюйми та роздільну здатність Ultra HD. 

Ця модель здатна навіть замінити ігрову консоль, адже в неї інтегрували сервіс хмарних ігор Boosteroid. Для розваг у колі родини чи друзів передбачили сервіс Air Console, який дає змогу грати кільком гравцям (до 16 чоловік) одночасно на одному екрані. 

3. Для тих, хто любить великі екрани

KIVI пропонують моделі діагоналлю від 24’’ до 65’’, тому кожен зможе підібрати вигідне рішення для свого помешкання. Якщо шукаєте телевізори з великим екраном, зверніть увагу на варіант 55U750NW із діагоналлю 55 дюймів. 

Динамічна картинка виглядає плавно та без ривків завдяки застосуванню технології MEMC. Super Contrast Control дає змогу змінювати контрастність зображення на окремих ділянках екрана під час темних сцен. А UltraClear покращує чіткість зображення в контенті якістю нижче 4К.

Особливу увагу виробник приділяє дизайну. 55U750NW майже не має рамок: їхня видима частина виступає всього на 2,6 мм. Для монтажу на полиці техніку комплектують тонкими металевими ніжками. А щоби пристрій гармонійно вписався в сучасні світлі інтер’єри, корпус моделі виконали також і в білому кольорі.

4. Для кухні чи в спальню

Якщо шукаєте телевізор лише для перегляду відео на Youtube й вам потрібен компактний пристрій, зокрема на кухню чи в спальню, зверніть увагу на базові моделі KIVI із діагоналями 24’’ або 32’’. Наприклад, 32H740NB – smart-телевізор, що працює на операційній системі Android TV 9. Вона підтримує голосове управління Google Assistant, а також миттєво транслює на екран контент зі смартфона чи інших девайсів через Chromecast. Пристрій також синхронізується із системою Google Home.

Попри невелику діагональ, телевізор виглядає дорого завдяки мінімалістичному витонченому дизайну та тонким бічним рамкам товщиною всього 2,6 мм. Якісний звук забезпечують два восьмиватні динаміки, відкаліброваних вручну, з підтримкою Dolby Digital. Додаткову апаратуру можна підключати бездротово через Wi-Fi та Bluetooth. Серед доступних роз’ємів: Ethernet (LAN), 2 USB, 3 HDMI порти, аудіоджек, оптичний аудіовихід, RCA.

Ознайомитися зі smart-телевізорами KIVI

   

 матеріал підготовлено за підтримки KIVI