У США вже кілька років працює Bazar.club – онлайн-сервіс для іммігрантів, де можна знайти житло, актуальні вакансії, перелік закладів, які варто відвідати, й багато іншої корисної інформації. Портал допомагає українцям пройти період адаптації в країні, адже цей процес не завжди відбувається легко.

Як зʼявився BAZAR.club

Bazar.club заснував Володимир Пугач – українець, який емігрував до США у 2014 році. Налагодження нового життя й кар'єри йому давалося непросто, але з часом чоловік зрозумів, що для українця в США знайомства – це головне, адже без них майже неможливо успішно влаштуватися на новому місці. Так Володимир вирішив об'єднати цінні поради та вказівники на платформі, де кожен міг би отримати потрібну інформацію й без зв’язків.

Спочатку Bazar.club мав вигляд дошки оголошень із пропозиціями роботи для українців без знання мови й досвіду, а також переліком послуг спеціалістів: від адвокатів до б’юті-майстрів, та афішею культурних заходів. Нині сервіс розширився й блогами з корисною інформацією для людей, які розпочинають життя в США.

«Bazar.club – це насамперед рука допомоги українським іммігрантам від людей, які розуміють, із якими труднощами можуть стикнутися ті, хто вирішив змінити країну для проживання й роботи, неважливо, на який термін», – кажуть у команді сервісу.

У чому особливість платформи

Американські вебресурси для мігрантів не адаптовані для пересічних українців, тому дехто може відчувати труднощі через мовний бар’єр. На противагу ним, Bazar.club не тільки надає допомогу, а й пропонує можливості для максимально комфортного пристосування зрозумілою мовою.

Що можна знайти на BAZAR.club

1. Актуальні вакансії для українців у США. Ви можете відсортувати перелік за потрібними параметрами: від бажаної локації до категорії. Також на розгляд можна подати своє резюме, проте команда радить попередньо детально вивчити, як його написати згідно з вимогами американських роботодавців.

2. Оренда житла. Сервіс пропонує сотні варіантів у різних містах і на будь-який бюджет.

3. Корисні поради. На сайті є рубрика «Блог», де зібрали лайфгаки й рекомендації, які допоможуть менше помилятися під час адаптації до нового життя.

4. Перелік сервісів і закладів. Окрім розважальної функції, вони ще й допомагають вивчити інфраструктуру району та міста. Також на порталі є статті та колонки авторів, які значно розширять ваш світогляд.

5. Історії іммігрантів, які піднімуть настрій, подарують натхнення та просто нагадають, що все буде добре.

6. Афіші культурних заходів і подій. На ресурсі Bazar.club розміщують оголошення про заплановані культурні івенти разом із можливістю придбати квитки завчасно.

7. Новини, які допомагають тримати руку на пульсі ситуації в країні.

8. Каталог бізнесів. Він допомагає швидко знайти потрібного спеціаліста в конкретній сфері, наприклад, викладача йоги або лешмейкера. Оголошення розподілені по зручних категоріях, де ви можете відфільтрувати їх за локацією.

9. Тракдрайвери. Це окрема рубрика, де розміщені вакансії для фахівців вузького профілю: водіїв траків чи далекобійників, а також пропозиції лізингу, оренди або продажу трейлерів.

«Перебуваєте на стадії планування переїзду? Шукаєте роботу в США без знання мови? А може, уже робите перші кроки в новій країні? У будь-якому разі портал надасть неоціненну допомогу. З корисними порадами й рекомендаціями від іммігрантів ви легше призвичаїтесь до змін і пройдете адаптаційний період із найменшим стресом», – додають у команді Bazar.club.

Як адаптуватися до життя в США

   

матеріал підготовлено за підтримки BAZAR.club