У бренда smart-телевізорів KIVI діє акція на модель 43U750NB із діагоналлю 43". Це телевізор із технологіями покращення картинки та звуку, що робить відеоконтент навіть низької якості максимально ефектним, насиченим і контрастним. Нині його можна придбати за 13 999* гривень. Акція триватиме до 31 жовтня.

KIVI – європейський виробник і розробник Smart-телевізорів у середньому ціновому сегменті. Компанія робить ставку на інновації й доступність, тож обираючи KIVI, покупець отримує високотехнологічний пристрій за справедливою ціною. 

UHD- і FHD-телевізори на ринку понад десять років, але величезна частина сучасного контенту досі не підтримує це розширення. Зокрема, улюблена кінокласика чи телевізійні ефіри, які транслюють по кабельному телебаченню або через антену. Завдяки розширеним технологіям Smart-телевізори KIVI покращують картинку та звук будь-якого відеоконтенту, навіть якістю нижче 4К.

5 технологій покращення зображення від KIVI

 Ultra Clear

Ultra Clear робить зображення низької якості чіткішим і більш деталізованим, а також нівелює й розгладжує різкі переходи кольору. Технологія дає змогу не тільки збільшувати роздільну здатність зображення, але й роздивлятися його в усіх деталях.

 Super Contrast Control

Технологія створить відчуття глибокого й об’ємного зображення. Вона дає змогу глядачу вирівнювати й налаштовувати під себе контрастність як усього екрану, так і окремих його частин, що особливо важливо під час перегляду темних сцен.

 Max Vivid

Технологія робить кольори на картинці яскравішими й насиченішими.

 MEMC

MEMC автоматично оцінює якість зображення й додає необхідну кількість кадрів, щоби рухи на екрані виглядали плавно, а деталі – чітко. Так покращується перегляд екшн-сцен і спортивних подій.

 Автоматичне розпізнавання HDR

Телевізор розпізнає контент низької роздільності здатності, тому вам не потрібно змінювати налаштування. Технологія працює не тільки з відео на зовнішніх носіях, а і з потоковим контентом.

У кожну модель KIVI також інтегрували по два динаміки у власних корпусах. Їх відкалібрували вручну та вдосконалили за допомогою системи обробки звуку в реальному часі Dolby audio processing (DAP) із готовими пресетами. Це відкриває додаткові можливості, як-от посилення гучності голосу чи автоматичне вирівнювання різких звуків під час динамічних сцен або реклами.

Операційна система Android TV і потужний чипсет гарантують швидку стабільну роботу та зручний інтерфейс. Телевізором можна керувати за допомогою ергономічного пульта з можливістю голосового управління.

KIVI дає додаткову гарантію 3 роки на екран – найдорожчу й найбільшу деталь телевізора. Крім того, мінімалістичний безрамковий дизайн і наявність моделей білого кольору допоможуть підібрати телевізор для будь-якого інтер’єру.

Придбати Smart-телевізори KIVI можна на сайтах чи в магазинах Comfy, Epicentr, Foxtrot, Rozetka та інших або на сайті бренда. 

*Звичайна ціна – 14 999 гривень, акційна – 13 999. Акція діє з 10.10 до 31.10 в межах України, окрім тимчасово окупованих територій і місць активного ведення бойових дій.

 

Обрати телевізор від KIVI

 

   

матеріал підготовлено за підтримки KIVI