Коворкінг Platforma набирає 150 успішних і креативних резидентів на осінній кемп. Він відбудеться з 24 до 26 листопада в заміському комплексі Butterfly Spa Hotel. На учасників чекає музика гуртів Latexfauna та Сape Cod, активності від «ЕБШ», йога та медитації від Platforma Wellness, а ще шоукейси власників українських lovemark-брендів від КАМА.

Що буде в програмі

 Навчання

Education-партнер заходу – Київська Академія Медіа Мистецтв (КАМА), де навчають сучасних креативних спеціальностей: дизайну, реклами та маркетингу, ІТ й комунікацій. Цього разу засновники улюблених українських брендів поділяться успішними практиками ведення бізнесу під час війни.

 Музика

Настрій-партнерами Platforma Camp будуть Latexfauna та Сape Cod. Обіцяють, що учасники співатимуть голосно й щиро під легендарні хіти гурту, а ще жваво скидатимуть усі зайві емоції під сет діджея. 

«За останній рік це найприємніша й дуже яскрава подія. Дозволити собі на ці три дні стати дорослими дітьми – офігенний досвід», – говорить Євгенія Логай, гостя літнього Platforma Camp, власниця брендів Spadshchyna і Cultura.


Як пройшов літній кемп 2023

 Спорт

Спорт-партнером із функціональних тренувань став перший в Україні спортивний хаб функціонального тренінгу «ЕБШ». Сертифікована тренерка клубу Христина Муха готує спеціальну програму тренувань для повного перезавантаження. Вона адаптує її під різні рівні підготовки, щоби кожен міг отримати задоволення від тренувань.

Велнес-менеджерка Platforma Camp, сертифікована інструкторка з йоги Юлія Асаді, готує вправи з відновлення тіла та розуму, медитації, які допоможуть сповільнитися й віднайти свої найсильніші сторони. 

Як потрапити на Platforma Camp 

Квитки розбирають дуже швидко, тож реєструйтеся, щоби встигнути на листопадовий Platforma Camp.

«Platforma Camp завжди надихає. Це точка перезапуску для всіх креативних українців, які хочуть і знають, як змінювати завтра, наповнювати його новими сенсами та любовʼю в усіх її розуміннях: до своєї країни, до своєї справи й тих, із ким вони це майбутнє створюють», – говорить Рафаєль Юха, засновник Coworking Platforma й організатор Platforma Camp.

 

Хочу на осінній кемп!

 

   

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ PLATFORMA CAMP