Ювелірний дім SOVA створив відеопроєкт до місяця боротьби з раком молочної залози. У випуску лікарка-рентгенологиня й фахівчиня з УЗД Ганна Галішина говорить про найдієвіші методи діагностування хвороби для жінок різного віку, а також як часто потрібно проходити огляди. Керівниця проєктів благодійного фонду «Квітна» Олена Берегова розповідає про Мобільну клініку жіночого здоров’я, що допоможе жінкам отримати необхідну допомогу. А Марина й Наталія, які побороли хворобу, діляться власною історією видужання з найскладнішими й найсвітлішими моментами.

У випуску експерти з питань жіночого здоров’я й героїні, які побороли діагноз, відповідають на запитання, які цікавлять тисячі жінок:

 Як розпізнати рак молочної залози?

 Коли і як часто варто звертатися до лікаря-мамолога?

 Чому жінки відкладають візит?

 Як змінюється життя під час хімієтерапії?

 До кого звертатися по допомогу в разі виявлення захворювання?

 Як відчувати себе жіночною під час лікування?

Спецпроєкт є частиною благодійної ініціативи, яку бренд SOVA започаткував цього жовтня. Окрім відео, ювелірний дім створив лімітований рожевий браслет, усі кошти з продажу якого перекажуть благодійному фонду «Квітна», щоби підтримати роботу Мобільної клініки жіночого здоров’я. У регіонах, де працюватиме платформа, кожна жінка зможе безоплатно пройти обстеження.

Що ще ви не знали про здоровʼя грудей

   

 матеріал підготовлено за підтримки SOVA