Ювелірний дім SOVA підтримав місяць боротьби з раком молочної залози та створив лімітований рожевий браслет, усі кошти з продажу якого спрямує до Благодійного фонду «Квітна». Так вони допоможуть Мобільній клініці жіночого здоров’я, де кожна жінка зможе пройти обстеження безоплатно. У жовтні клініка працюватиме в Білоцерківському районі Київської області та Чернігівській області.

Дослідники довели, що в повоєнні роки серед населення зростає ризик розвитку онкологічних захворювань.Тому в період повномасштабної війни важливо, щоби жінки могли безперешкодно отримати кваліфіковану допомогу. Ідеться і про деокуповані території, де медичну інфраструктуру знищили, і про області, де є багато вимушено переміщених осіб, які потребують медичних обстежень.

Браслет виконали з ніжного рожевого коралу й доповнили срібною підвіскою з емаллю, де символічно зобразили жіночі груди, а на звороті вигравіювали нагадування: «турбуйся про себе». 

«Ми вирішили створити особливий символ, який стане для жінок нагадуванням піклуватися про себе й регулярно перевіряти стан свого здоров’я», – кажуть у команді SOVA.

Придбати браслет

   

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ SOVA