Бренд Hennessy вчетверте проводить конкурс бартендерів HennessyMyWay. За результатами першого етапу до 50 найкращих барменів увійшли троє учасників з України. Роман КутинськийСергій Зімєліхін й Ігор Добровольський отримали приз у вигляді 1000 євро й коньяк Hennessy XO та продовжать змагатися в другому турі конкурсу, щоб увійти в десятку кращих барменів і відвідати Maison Hennessy у Франції.

 

Як відбувається HennessyMyWay

На першому етапі учасники змагаються, щоб потрапити до списку 50 найкращих барменів. Цьогоріч вони мали створити власний унікальний коктейль із Hennessy, зафільмувати процес і завантажити відео до соцмереж із хештегом #HennessyMyWay. Напій мав розкривати глобальну ідею бренда – sustainability (екологічність й обачливе ставлення до природних ресурсів). Під час оцінювання коктейлів журі приділяє цьому особливу увагу – 25% оцінки залежить саме від втілення ідеї.

Живий фінал конкурсу відбудеться в Парижі вже в жовтні. За результатами фінального змагання оголосять трьох переможців, які додатково отримають по 2000 євро й відвідають коньячний дім Hennessy. 

Нагадаємо, що у 2021 році бармену з України, одеситу Костянтину Гутнику вдалось увійти до переліку 25 лідерів проєкту.

 

Переможці першого етапу

 

   

Матеріал підготовлено за підтримки Hennessy