У Києві на вулиці Михайла Драгомирова відкрили U Nail Care – моносалон манікюру та педикюру. Це pet-friendly простір, де чоловіки та жінки можуть відпочити від щоденних турбот, випити чашку кави чи ігристого й отримати за короткий час якісні послуги навіть під час вимкнень світла. 

«Упевнені, що манікюр – це набагато більше, ніж форма та полірування, адже насправді це про любов і турботу до себе, про сміливі рішення й індивідуальність, про бажання експериментувати, але водночас залишатися собою, про створення своїх особливих ритуалів», – кажуть у U Nail Care.

Картини Та веганське покриття: навіщо йти в U nail care

Команда майстрів відповідально ставиться до безпеки та гігієни. Тому, щоб клієнти повністю їм довіряли, у центрі салону розташували скляну зону стерилізації інструментів. А втілити найбожевільніші ідеї чи просто зробити класичний нюд допоможе колекція понад 400 різноманітних текстур і кольорів. У роботі майстри використовують не лише гель-лаки, а й пропонують альтернативні варіанти, зокрема веганське покриття. 

Для роботи з ніжками приготували професійні педикюрні крісла з гідромасажем. Крім того, у салоні консультує кваліфікований подолог, який допоможе підібрати необхідну процедуру.

Для створення інтер’єру використовували винятково натуральне каміння, дерево та текстиль, які поєднали з м’яким освітленням. Крім того, команда планує робити колаборації з молодими митцями, як-от Соня Морозюк, чиї картини першими розмістили в салоні.

Ціни

У салоні пропонують різноманітні послуги від майстрів, а також топмайстрів, зокрема:

  • Basiс ритуал манікюру 390 гривень (450 гривень у топмайстра)
  • Basic ритуал педикюру – 590 гривень (750 гривень у топмайстра)
  • Men's манікюр – 450 гривень (600 гривень у топмайстра)
  • Men's педикюр – 650 гривень (890 гривень у топмайстра).

Щоби потрапити на послуги, можна написати U Nail Care в Instagram або самостійно обрати улюбленого фахівця та комфортну дату через сервіс на сайті.


Коли

09:00–21:00

Де

м. Київ

вулиця Драгомирова, 12

телефон

099 606 1606


Записатися до U nail care

Матеріал підготовлено за підтримки U nail care