«Альфа-Банк Україна» спільно з Mastercard провели перший у світі онлайн-концерт у цифровому банку Sense SuperApp. Під час заходу зафіксували світовий рекорд.

Концерт провели спеціально до першого дня народження цифрового банку Sense SuperApp, а артистом заходу став MONATIK. Він підготував особливу шоу-програму Made With Love And Sense та виконав усі пісні наживо. Щоб подивитися виступ артиста, потрібно було лише завантажити додаток і відкрити його в запланований час.

Онлайн-концерт відвідали понад 60 тисяч людей. Двадцять п’ять пар щасливців, які виграли квитки, змогли потрапити на майданчик артиста.

«Хто б ще міг зробити це краще за MONATIK? Адже його сенси та музика співзвучні з найголовнішими цінностями бренда Sense та користувачів. Бути собою, проявлятися, бути різним, творити та відрізнятися», – кажуть в «Альфа-Банк Україна».

Після завершення заходу представник Національного реєстру рекордів України зафіксував світовий рекорд «Альфа-Банку» – «Перший у світі онлайн-концерт у цифровому банку».

Sense SuperApp запустили 26 листопада 2020 року. Сьогодні персоналізованим цифровим банком користується понад 1,2 мільйона клієнтів. Із допомогою застосунку вони отримали понад 10 мільярдів гривень кредитних коштів.

Серед переваг Sense SuperApp:

  • віддалене відкриття рахунку через перший у країні відеочат
  • єдиний додаток для фізичних осіб і ФОПів
  • персоналізований робочий стіл
  • власне медіа Sense Now
  • технологія drag’n’drop або «Тягни-Кидай»

Завдяки послузі drag’n’drop користувачі Sense SuperApp можуть швидко здійснювати платежі, обмінювати валюту, виконувати перекази та багато іншого. Щоб нею скористатися, достатньо просто перетягнути іконку з рахунком на потрібну послугу.

Більше про Sense SuperApp 

«Альфа-Банк Україна» – український банк із міжнародним капіталом, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі. Згідно із класифікацією Національного банку України, «Альфа-Банк Україна» належить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і входить до першої десятки фінансових установ країни за обсягом активів.


Матеріал підготовлено за підтримки «Альфа-Банк Україна»