«Календар сталих звичок» – проєкт компанії Carlsberg Ukraine. Його створили для користувачів, які хочуть вести більш екологічний та усвідомлений спосіб життя. Грудень присвятили порадам, які допоможуть кожному раціонально ставитися до власних купівель і покажуть, що можна зробити для добробуту інших.

Усі поради грудня об’єднали під гаслом «Допомагаючи іншим – ніколи не збіднієш». Цього місяця ви дізнаєтеся, чому важливо купувати той самий один банан, навіщо підтримувати місцевих виробників, до яких волонтерських проєктів можна долучитися вже сьогодні, а також яка святкова ялинка насправді принесе щастя в дім. Кожна порада містить посилання на корисні додатки та короткі пояснення з фактами.

Щоби щомісяця отримувати поради щодо формування корисних звичок, оберіть на сайті зручну для себе платформу (Google, iOS, OUTLOOK) і синхронізуйте «Календар сталих звичок» із календарем на своєму смартфоні.

«Календар сталих звичок» створено на основі 17 Глобальних цілей Асамблеї ООН. Кожен місяць має певну тематику та відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку. Календар грудня присвячений цілям №1 – «Подолання бідності» та №2 – «Ліквідація голоду та розвиток сільського господарства». Їхні головні завдання –викорінення злиднів і надання доступу до їжі всім людям, запровадження заходів із соціального захисту, розширення можливостей для отримання базових ресурсів і послуг, забезпечення продовольчої безпеки, поліпшення харчування й інші.

«Голод і бідність у країні  це не лише нестача їжі, але і суспільна дискримінація та неможливість повною мірою отримувати належні освіту, медичні послуги, умови життя й інші соціальні послуги. Зростання кількості населення, яке живе у злиднях, прямо пропорційне економічному занепаду, оскільки втрачається купівельна спроможність людей, підвищується рівень злочинності, а також посилюється політична та соціальна нестабільність. У зв’язку з пандемією вперше за останні 20 років на планеті спостерігається зріст кількості людей, які опинилися за межею бідності», кажуть у Carlsberg Ukraine.

Ми вже розповідали про поради в «Календарі сталих звичок» на листопад.

Додати корисні звички в календар

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ CARLSBERG UKRAINE