День постера подія, яку придумали в онлайн-школі креативних індустрій SKVOT. У її рамках запустили конкурс SKVOT Poster’s Day. Роботи прийматимуть до 14 грудня, а переможці отримають доступ до будь-якого курсу школи.

«У дизайн-команді SKVOT люблять постери та вважають несправедливим, що їх обділили увагою у світі, де існує День шлюбних агентств, ліні та навіть соломинки для коктейлів. Щоби це виправити, ми придумали День постера та запропонували всім стати його частиною», – кажуть у SKVOT.

Як узяти участь у конкурсі

Щоб узяти участь у SKVOT Poster’s Day, не обов’язково мати досвід у дизайні або ілюстрації. Потрібно перейти на лендинг, зареєструватися й отримати слово з генератора. На його основі учасник має створити плакат у графічному редакторі або, наприклад, руками. Згенероване слово можна не використовувати на постері, проте воно має зчитуватися на рівні ідеї й асоціацій.

Роботи оцінюватимуть лекторки SKVOT і засновниці студії графічного дизайну holystick – Міла Силеніна, Яна Еткіна та Юлія Кондратьєва, а також засновник дизайн-студії CREVV Антон Іванов. 

Переможців оголосять 23 грудня.  Поставити додаткові запитання можна на сторінці школи в Instagram.

Виграти онлайн-курс від SKVOT 

SKVOT – онлайн-школа креативних індустрій, де проводять курси та лекції з найкращими практиками з реклами світу, медіа, кіно та мистецтва.


Матеріал підготовлено за підтримки SKVOT