«Календар сталих звичок» – проєкт компанії Carlsberg Ukraine, створений для користувачів, які хочуть вести більш екологічне й усвідомлене життя. Серпень присвятили турботі про своє здоров’я та добробут навколишніх. Головне завдання місяця – підвищити показники тривалості життя та нагадати про важливість регулярних медичних оглядів.



У серпні календар нагадає вам частіше пити воду, більше ходити, загартовуватися, регулярно проходити медогляд. До порад додали корисні посилання та короткі пояснення з фактами. Наприклад, чому вранці варто пити теплу воду з медом і лимоном або чому медитація корисна для тіла та мозку.

Аби щомісяця отримувати поради щодо формування корисних звичок, оберіть на сайті зручну для себе платформу (Google, iOS, OUTLOOK) і синхронізуйте «Календар сталих звичок» із календарем на своєму смартфоні.

«Календар сталих звичок» створено на основі 17 Глобальних цілей Асамблеї ООН. Кожен місяць має певну тематику та відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку. Серпневий календар присвячений Цілі №3 «Міцне здоров’я та добробут». ЇЇ головні завдання – зниження рівня смертності дорослих і дітей від різноманітних інфекцій і неінфекційних захворювань, припинити зловживання психоактивними речовинами, забезпечити доступ до належного медичного обслуговування та збільшити розвиток медичної та фармакологічної сфер.

«Події останнього року та пандемія, спричинена вірусом COVID-19, показали, наскільки важливі здоров’я та міцний імунітет. Забезпечення здорового способу життя має надважливе значення для добробуту людства та створення щасливого суспільства. Однак сьогодні багато людей досі не можуть отримати необхідного медичного обслуговування, мільйони живуть в антисанітарних умовах, на високому рівні залишається малюкова та материнська смертності», – зазначають у Carlsberg Ukraine.

Ми вже розповідали про поради в «Календарі сталих звичок» на липень.

Додати корисні звички в календар

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ CARLSBERG UKRAINE