ЦУМ представив нові вітрини, основним сюжетом яких стало біле цвітіння. За словами команди, це символ весняного оновлення та чистоти.

Головним сюжетом весняних вітрин ЦУМ стало біле цвітіння

Центральний вхід універмагу оформили ліліями з інтерактивною підсвіткою. До дизайну підсвітки композиції можуть долучитися всі охочі. Для цього достатньо під’єднатися з допомогою свого смартфона до мережі Wi-Fi TsumFlowersHub і відсканувати QR-код. Спеціально розроблений додаток дозволяє в режимі реального часу змінювати відтінки квіток – від небесно-блакитного до яскраво-рожевого.

Вітрини ЦУМ також наповнили флористичними композиціями з напівпрозорих тканин. Їх поєднали з образами з колекцій весна-літо 2021, що представлені на манекенах. Основним кольором усіх вітрин обрали білий, а в дизайні використали світлі тони та легкі фактури. Механізовані об’єкти імітують природні явища: подих вітру, трепет пелюсток, водний потік. А звуковий ефект імітує спів птахів.

У вітринах розмістили великі фактурні квіти, що за формою нагадують ювелірні прикраси. Також створили мініатюрні сети, у центрі яких встановили панно з підсвіткою та подіуми з аксесуарами. Поверхню вітрин заклеїли напівпрозорою плівкою для створення ефекту туманності.


Матеріал підготовлено за підтримки ЦУМ