Ресторан італійської кухні Lucca на Солом’янці відкривається після редизайну 14 травня. Проєкт реалізувала студія YOD design.

Святковий вечір у сицилійському стилі проведуть із прохолодними напоями, живою музикою, традиційними італійськими стравами й фотозонами для сімейних знімків о 19:00. На дітей чекатиме розважальна програма з аніматорами.

Яка концепція нового дизайну?

В основі нової концепції Lucca – поєднання старовинних італійських традицій і сучасного дизайну. 

Ресторан названий на честь міста Лукка в регіоні Тоскана. Його головною туристичною пам’яткою є вежа Гуінджі, на верхівці якої ростуть дуби. Ось чому в ресторані Lucca багато елементів із натуральної деревини: столи, фасади барних островів, балки під стелею.

Зонування простору закладу дозволяє адаптувати його до різних приводів: святкування дня народження, романтичного побачення або сніданку в родинному колі. У теплу пору гості часто роблять вибір на користь тераси. 

«Ми намагалися передати дух життєрадісного італійського містечка Лукка з його прогулянковим бульваром на фортечних мурах, сотнею різноколірних веж, де запах піци й равіолі просто затягує в маленькі ресторанчики», кажуть власники закладу.

Які Кухня та винотека?

У Lucca на гостей чекають не тільки оновлені концепція й інтер’єр, а й нове меню: від антипасто та закусок до домашніх паст і ризотто. Шеф-кухар ресторану Сергій Устименко разом із командою зробив акцент у стравах на традиції та колорит Італії.

З меню:

Домашній томатний мінестроне з пастою – 118 грн

Піца «Viva Italia» із салямі, прошуто крудо та трьома сирами – 256 грн

Домашня тосканська піца з картоплею, панчетою та пармезаном – 184 грн

Томлена качина ніжка із грушею – 268 грн

Філе дорадо з фісташками з цукіні – 368 грн

Равіолі з тушкованою телятиною, в’яленими томатами та соусом із пармезану – 172 грн

На десерт можна обрати тірамісу з маскарпоне (128 грн), чизкейк зі згущеним молоком і полуницею (96 грн), ванільну панакоту із солоною карамеллю (84 грн) тощо.

Заклад запропонує гостям, окрім звичних равіолі, пасти та піци, ще й найкращі позиції з винотеки, наприклад, Sauvignon Blanc Marlborough Sun (176 грн / 150 г), Shiraz Third Generation (156 грн / 150 г), Miol Prosecco Treviso Extra-Dry (168 грн / 150 г) та інші.

У Lucca піклуються про комфорт усіх гостей, тому для дітей є спеціальне меню й ігрова кімната. Кожні вихідні з 12:00 до 22:00 і в п’ятницю з 17:00 до 22:00 в закладі працює няня.


Коли

10:00–23:00

Де

м. Київ

вулиця Солом’янська, 11

телефон

067 408 31 94


Матеріал підготовлено за підтримки Lucca