18 травня на п'ятому поверсі ЦУМ відкриють виставку #силамам з портретними фото. Її мета –зібрати кошти на допомогу матерям, діти яких хворі на рак. Усі виручені кошти перейдуть у розпорядження благодійного фонду «Таблеточки».

Подія є частиною соціального проекту #силамам від онлайн-видання Milk Talks та БФ «Таблеточки», що має на меті підтримати материнство та дітей, хворих на рак. На виставці покажуть 52 портрети українських мам, зібрані з найкращих матеріалів Milk Talks за останні три роки.

Серед героїв виставки: Джамала, Катерина Молчанова, Зоя Литвин, Світлана Бевза, Марія Дідковська, Катя Сільченко, Олександра Олійник, Валерія Бородіна. Фотопроект в ЦУМ триватиме з 18 травня по 1 червня.

Соціальний проект MILK TALKS #силамам

У день відкриття виставки, 18 травня:

 Організатори проведуть відкритий благодійний Public Talk у просторі Loft на 7-му поверсі ЦУМ. Спікерами будуть шестеро мам: Маша Тимошенко, Ліна Христофорова, Олена Борисова, Аліса Купер, Слава Зоря, Євгенія Джигомон. Модератором панельної дискусії стане Поліна Неня. Кожна з героїнь поділиться своєю історією і корисними лайфхаками. Участь у дискусії відкрита за попередньою реєстрацією.
 Можна буде зробити сімейне або приватне фото від портретистів Дмитра Гончарова та Олени Грози.
 Для дітей передбаченні активності від центру дитячого розвитку Urban Kids.

Нічого не треба. День матері 2019 – відео від БФ «Таблеточки»

«Материнство – це дуже життєво, іноді буває весело, а іноді буває дуже боляче. Багато залишається за кадром. Щодня три мами в Україні дізнаються, що в їхньої дитини рак. Найбільше на світі вони хочуть, щоб їхня дитина швидше одужала. Їм не потрібні подарунки. Але їм дуже потрібна допомога. Зрозуміти і підтримати маму найкраще може тільки інша мама, а, як ми знаємо, #силамам творить чудеса», – коментують соціальний проект організатори.

 БФ «Таблеточки» – благодійний фонд, який захищає інтереси онкохворих дітей і їхніх сімей в Україні. З 2011 року понад 3500 дітей отримали адресну допомогу фонду на суму понад 176 мільйонів гривень.


Матеріал підготовлено за підтримки ЦУМ