Робочий простір Kooperativ відкриває майданчик на даху з баром і можливістю проводити презентації, кінопокази та вечірки. The Village Україна показує, який вигляд має тераса Kooperativ до відкриття 26 серпня.

Підтримай The Village!

Kooperativ – це офісний простір, розташований на четвертому поверсі колишнього приміщення книжкової фабрики «Жовтень» на вулиці Січових Стрільців. Наприкінці 2019 року Kooperativ запустили троє засновників: Андрій Федорів (Fedoriv Group), Василь Гроголь (Bursa Atelier Development) та Едвард Мейор.

У грудні 2019 року відкрили основний четвертий поверх Kooperativ, цьогоріч роботу почали й два інші рівні простору. На четвертому поверсі, де розташований фронт-деск, запускають оновлену терасу. Майданчик на 150 людей буде функціонувати як бар і локація для подій.

Співзасновник Kooperativ Василь Гроголь / фото Костянтина Гузенка для The Village Україна

«Kooperativ працює у двох режимах: внутрішньому й зовнішньому. У будні до 18:00 ми працюємо виключно для резидентів, увечері ж й у вихідні відкриті для всіх. Party mode вмикаємо з п’ятниці по неділю, коли резиденти Kooperativ уже відпочивають», – розповідає The Village Україна співзасновник Василь Гроголь. Додає, що бар на терасі може почати роботу й у щоденному режимі, а не лише у вихідні.

Посадкові місця облаштували на дерев’яному амфітеатрі та кількох зонах під накриттям. «Усі посадкові місця під накриттям, тому можемо використовувати простір і в погану погоду», – каже Гроголь. На амфітеатрі можуть встановлювати проєктор для кінопоказів, також тут можна проводити майстер-класи, презентації й інші заходи.

Співзасновник Kooperativ і виконавчий директор Bursa Василь Гроголь описує формат тераси як скайлайн. «Це відкритий простір на даху, який можна знайти в будь-якому великому місті. З баром, дерев’яними лежаками та великою кількістю зелені», – каже Гроголь.

На барі Kooperativ пропонують класичні коктейлі та пиво Noam, яке вперше привезли в Київ до Bursa Hotel. «У нас той же підхід і схоже меню, що й у «1818», – розповідає співзасновник Гроголь. Додає, що за бар відповідають люди, які запускали заклади в Bursa.

Бар на терасі працюватиме у тестовому режимі щоп'ятниці з 17:00 до 22:00, а у вихідні – з 13:00 до 22:00. «У цей час бар буде доступний не лише для резидентів, а й для всіх охочих. Щоб потрапити на терасу, на вході до бізнес-центру треба сказати охороні, що ви прямуєте в Kooperativ на терасу. Також щотижня на барі буде нове меню закусок», – додають в Kooperativ.

Обкладинка та фото: Kooperativ