Автобус-кав’ярня Lenny Bus організовує дні барбекю на Житньому ринку 13 й 14 квітня.

Обіцяють домашні ковбаски, овочі й лаваш на грилі, а також крафтовий сидр. Зокрема, сухий яблуневий, напівсолодкий сливовий і сидр із канабідіолом.

 

 

«Усе фермерське, свіже, домашнє, прямо з прилавків Житнього», – коментують у Lenny Bus. Так хочуть підтримати місцевих продавців із ринку.

   

Коли

13–14 квітня,
13:00

Де

Вулиця Верхній Вал, 16

 

   

У березні Lenny Bus перемістився з вулиці Городецького перемістився на попап біля Житнього ринку. На новій локації він працюватиме попередньо до 11 червня. Редакція The Village розповідала, які ще заклади відкрили в Києві за березень.

   

Більшу частину площі Житнього ринку планують здати в оренду на 15 років за умови, що орендарі почнуть капітальний ремонт ринку впродовж шести місяців після укладання договору. Спочатку на подачу заяв потенційним орендарям дали всього п’ять днів, але після суспільного розголосу терміни подовжили до 25 днів. Пізніше його зовсім скасували, щоб оновити умови для майбутнього інвестора і створити та втілити «оптимальну концепцію відродження ринку».  

Ми поговорили з директоркою урбан-бюро Big City Lab Вікторією Тітовою, яка хотіла б розробити концепт для Житнього ринку, і з модераторкою сусідської спільноти «Подоляночка» Анастасією Нагірняк, яка пояснює, чому співпраця з громадою потрібна не лише потенційним орендарям ринку, але й місту.

Обкладинка й фото: Lenny Bus