Медична мережа «Добробут» та центр протезування й реконструктивної хірургії Superhumans уклали меморандум про співпрацю.

Що це значить для пацієнтів

Ті, хто подав заявки на протезування до Superhumans і потребує додаткового лікування перед протезуванням, зможе його отримати в медцентрі «Добробут». У Superhumans кажуть, що на протезування очікують більше 300 пацієнтів, із них близько 20% потребують додаткового лікування та операцій із формування культі, що зможуть робити в «Добробуті». Пацієнти також будуть проходити фізичну реабілітацію у медцентрі.

Лікування безоплатне за підтримки благодійних фондів Direct Relief та Dobrobut Foundation.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


За різними оцінками, під час повномасштабної війни кількість ампутацій в Україні зросла в середньому втричі порівняно з минулими роками.

Часто пацієнт змушений шукати допомогу в різних місцях і в різних фахівців: «Ногу ампутували в Дніпрі, інфекцію доліковували в Києві, а до Львова відправили на реабілітацію», – коментують у Першому медоб’єднанні Львова. Редакція The Village Україна запитала у фахівців про реабілітацію українських захисників, виготовлення протезів і співпрацю з іноземними спеціалістами.

Також як адаптуватися до життя з протезом-роборукою, розповів The Village Україна лікар із позивним «Корінф», який після протезування повернувся на медичну службу.


Центр протезування Superhumans почав роботу на Львівщині в середині квітня. Також у квітні у Львові відкрили центр реабілітації «Незламні».


Нове відділення фізичної реабілітації в лікувально-діагностичному центрі, що біля Севастопольської площі, мережа «Добробут» запустила на початку липня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі