Корпус реабілітації Національного реабілітаційного центру «Незламні» відкрили у Львові

Тут українці, які постраждали від війни, зможуть отримувати допомогу: від хірурга й до реабілітолога. Щороку фахівці центру лікуватимуть понад десять тисяч людей, підкреслюють у центрі. 

У корпусі є сім поверхів з кабінетами для реабілітації, сучасним обладнанням: системами ходьби, роборукавичками й різними тренажерами для відновлення. 

Також тут облаштували кімнати «квартира» й «магазин», щоб пацієнти заново вчилися дбати про себе. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Національний центр реабілітації України створений на базі Першого територіального медичного об’єднання Львова під патронатом Міністерства охорони здоров’я України. 

У центрі надають фізичну, психологічну й психосоціальну реабілітацію людям, які постраждали внаслідок військової агресії Росії проти України. Тут також займаються виготовленням і встановленням протезів. 


Редакція The Village Україна писала про реабілітацію українських захисників, виготовлення протезів і співпрацю з іноземними спеціалістами в центрі «Незламні». Читайте матеріал за посиланням


Також у Львівські області планують відкриття центру протезування й реабілітації Superhumans. Концепт і візуалізації центру дивіться за посиланням

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі