Медична мережа «Добробут» запускає нове відділення фізичної реабілітації в лікувально-діагностичному центрі, що біля Севастопольської площі.

До 31 серпня у відділенні за підтримки благодійного фонду Direct Relief діятиме програма безоплатного лікування для військовослужбовців.

У новому реабілітаційному відділенні займатимуться відновленням після травм та операцій на опорно-руховому апараті, лікуванням захворювань опорно-рухового апарату та больових синдромів, реабілітацією спортсменів, корекцією порушень постави, відновленням після бойових травм. Також допомагатимуть пацієнтам із дегенеративними змінами хребта та суглобів, нейропатією, атрофією м’язів.

Пацієнти можуть отримати консультативну допомогу, фізіотерапію, мануальну та рухову терапію.

Відділення обладнане зокрема установками для ударно-хвильової та лазерної терапії, а також підвісними системами Redcord для кінезіотерапії та реабілітації.

Очолив відділення Данило Сафронов – фахівець із фізичної та реабілітаційної медицини, кандидат наук і викладач норвезького методу реабілітації Neurac, що має досвід роботи з травмами та їхніми наслідками в зоні бойових дій, розповідають у команді.

Кількість місць у програмі безоплатної фізичної реабілітації обмежена. Щоби отримати безоплатне лікування у відділенні, необхідно надати посвідчення, що підтверджує статус військового, і медичну документацію щодо попередньо пройденого лікування й реабілітаційних заходів.

Заявку на отримання допомоги для військовослужбовця можна залишити, зателефонувавши до контакт-центру мережі за номерами 0974952888, або 0504952888, або 0444952888.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Мережа також до 31 серпня продовжила програму безоплатних хірургічних операцій та стаціонарного лікування. Хірургічну допомогу безоплатно можуть отримати військовослужбовці й цивільні з пораненнями й травмами внаслідок військових дій, а також діти – за напрямом «невідкладна хірургія» та з вродженими вадами розвитку. Детальніше про операції та лікування ми розповідали за посиланням.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі