Платформа Olx дослідила, скільки коштує подобова оренда в Києві й передмісті, а також те, які варіанти оренди житла найпопулярніші серед містян.

Найбільший попит має оренда квартир. Медіанна ціна оренди за одну добу в Києві – 800 гривень. На другому місці хостели: за добу в середньому доведеться заплатити 126 гривень.

Будинки є одними з найдорожчих для подобової оренди в Києві: вартість за добу в середньому становить від 8 тисяч гривень. Котеджі трохи дешевші – 6,5 тисяч гривень за добу.

Зняти кімнату в готелі або на базі відпочинку в Києві в середньому коштуватиме 540 гривень, а одну кімнату на добу – 431 гривню.

Найбільший попит для оренди в передмісті в Броварах: у середньому 700 гривень за добу, Софіївській Борщагівці (630 гривень), Ірпені (700 гривень), Бучі (746 гривень) і Борисполі (700 гривень).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ринок оренди житла в Києві і Львові стабілізувався на довгий період уперше з початку повномасштабного вторгнення. Ціни рівномірно й повільними темпами зростають, лише у квітні 2023-го фіксували незначний ріст цін на трикімнатні квартири: на 3% у Києві й 1,6% у Львові.


Як сьогодні зняти, купити чи взяти в кредит квартиру в Києві, розпитали рієлтора з Twitter.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі