«Укрпошта» запускає передпродаж марок, присвячених «Гвардії наступу». Цей поштовий випуск продовжує серію «Слава ЗСУ!»

На марках зображені бійці Нацгвардії, Нацполіції й Держприкордонслужби. Передзамовити їх можна тут.

Блок вийде тиражем 235 000 примірників. Вартість одного блоку – 69 гривень. Під час оформлення замовлення можна задонейтити на допомогу «Гвардії наступу»: усі зібрані з 4 до 9 травня кошти передадуть спецпідрозділам. Марки надсилатимуть замовникам після 9 травня.

Автор марок і конвертів – заслужений художник України Олександр Охапкін. Фото для листівок надали Нацгвардія, Нацполіція й Держприкордонслужба.

Гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський також анонсував, що в цю серію ввійдуть марки, присвячені Головному управлінню розвідки й Службі безпеки України. Дату й місце випуску цих марок оголосять пізніше, але це буде «незабаром». 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


2 травня «Укрпошта» анонсувала нову марку «Діти перемоги малюють Україну майбутнього». Можна проголосувати за один із семи ескізів, які намалювали діти. Голосування триватиме до 4 травня.


«Укрпошта» протягом 2022 року випустила 12 поштових марок. У 2023 році «Укрпошта» випустила набір поштових марок, присвячений Бучі, Ірпеню й Гостомелю, людям, які працюють над відновленням пошкоджених обʼєктів, а також марку з українським гуртом Kalush Orchestra.


У МВС оголосили про створення «Гвардії наступу» на початку лютого 2023 року. Ми розповідали, як записатися. Зараз вісім бригад сформовані повністю, але формують додаткові бригади.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі