«Укрпошта» 14 жовтня випустить нові марки на честь Дня захисників і захисниць України, повідомляє гендиректор компанії Ігор Смілянський.

Це будуть перші марки в новій серії «Збройні сили України», присвячені Сухопутним військам, Військово-морським силам, Територіальній обороні, Силам спеціальних операцій, Десантно- штурмовим військам і Повітряним силам («Привиду Києва»). Автор марок – Антон Хрупін.

Фото: Ігор Смілянський

Наступні випуски, за словами Смілянського, будуть присвячені військовим розвідникам, зв’язківцям, медикам й іншим.

UPD на 14 жовтня.  Марки вже доступні в магазині «Укрпошти» та у відділеннях. 8 гривень з кожної марки буде спрямовано на допомогу ЗСУ.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Укрпошта» з початку повномасштабного вторгнення Росії випустила сім поштових марок. Перша марка «Русскій воєнний корабль...» вийшла накладом 1 мільйон екземплярів у квітні. Продаж другої марки «Русскій воєнний корабль…Всьо» стартував у травні. Третю марку «Українська мрія» продавали з червня. Четверту «Доброго вечора, ми з України» – з липня. Пʼяту до Дня Незалежності України – в серпні. У вересні почали продавати марку з псом-сапером Патроном (шосту) та з Григорієм Сковородою (сьому).

Також «Укрпошта» відкрила передзамовлення поштовий випуск «Кримський міст на біс!» після вибуху на незаконно збудованому мості через Керченську протоку.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі