Благодійний фонд «Солом’янські котики» підготував ще два резервні пункти обігріву «Теплиці», які відкриють у разі обстрілів і тривалої відсутності електроенергії.

У фонді кажуть, що в разі таких ситуацій відкриють «Теплиці» якнайшвидше. Обіцяють стабільний інтернет, звязок, розетки й чай з печивом.

Резервні «Теплиці» розташовані за адресами вулиця Борщагівська, 14, і вулиця Олекси Тихого, 42. Там також облаштували дитячі зони.

Ці пункти обігріву підготували за підтримки Humanity Funds (благодійна організація уряду США).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Крім резервних, «Соломянські котики» мають ще пʼять «Теплиць», зокрема в театрі на Солом’янці. Перша «Теплиця» з’явилася у 229 школі наприкінці листопада. Другу «Теплицю» відкрили біля Палацу спорту спільно з Міністерством соціальної політики наприкінці грудня.

Пізніше фонд домовився разом із KSE Foundation облаштувати «пункти незламності» на зразок «Теплиці» ще в десяти школах міста. Після цього ще два пункти обігріву відкрили у школі №82 і ліцеї №142.


Востаннє росіяни масовано атакували Україну 9 березня, здійснивши 81 пуск ракет і 8 пусків дронів. Сили ППО збили 34 крилаті ракети із 48, вісім керованих ракет Х-31П і Х-59, а також чотири безпілотники. Через пошкодження обладнання у чотирьох районах Києва й частині області 14 березня ДТЕК застосували стабілізаційні відключення світла.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі