Інтерактивна карта «ЛУН Місто» тепер показує, де під час відключень світла працюють термінали для оплати банківською карткою. Карта охоплює всю територію України.

Дані оновлюються в реальному часі. Карта відображає лише останні транзакції через банківську картку Monobank, однак у цих закладах (кафе, магазини, аптеки, АЗС), можна розрахуватися будь-якою карткою.

«Зібрали в реальному часі оновлення терміналів, які працюють навіть під час відключень світла, щоб можна було зайти й перевірити перед тим, як іти в супермаркет чи аптеку», – розповідають у «ЛУН Місто».

Інформацію щодо роботи терміналів можна переглянути й з мобільного застосунку Monobank, для цього потрібно перейти в розділ «Ще».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


На інтерактивній мапі Києва від «ЛУН місто» тепер можна перевірити, які заклади мають автономне живлення й працюють навіть під час загальних відключень світла.


На мапі «ЛУН Місто» можна моніторити тимчасове житло на Київщині, якість повітря в шістьох містах України, масштаби руйнування новобудов у Бучі, Ірпені й Гостомелі, становище ринку нових ЖК, ціни на пальне на АЗС Києва й навіть результати ЗНО.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі