Українська IT-компанія MacPaw облаштувала «пункт незламності» в Києві. Він розташований на території бізнес-парку «Торонто-Київ», що поблизу станції метро «Олімпійська».

Пункт розміщений у тенті й працює від генератора. Він обладнаний UFO, зарядними пристроями й Wi-Fi, відвідувачі можуть розміститися за двома столами або в кріслах-мішках.

У пункті можна зарядити пристрої, а також випити чаю. Для дітей є розмальовки й настільні ігри.

На території також чергує спеціаліст, який слідкує за роботою генератора й дотриманням порядку.

Тент розташований навпроти костелу Святого Миколая, на другому ярусі комплексу «Торонто-Київ», вхід – із боку вулиці Великої Васильківської.

Пункт працюватиме щодня, із 7:00 до 19:00.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Пункти незламності» – місця, де можна відпочити, підзарядити телефон або погрітися, їх почали запускати в Україні наприкінці листопада на тлі перебоїв зі світлом, водою й теплом. Наразі розгорнули понад 5 тисяч таких пунктів, але планують більше. Знайти найближчий пункт можна за допомогою чат-боту.


Ми розповідали про «пункти незламності» в River Mall та у бізнес-центрі Oasis Plaza біля «Осокорків». Також пункт відкрили в Лук’янівському СІЗО, там можна зарядити гаджети й скористатися інтернетом.

Свій пункт створила громадська організація «Соломʼянські котики», а «Укрзалізниця» підготувала на вокзалах «Фортеці незламності». На «Даринку» запустили ціле «містечко незламності» з понад 1000 місць для підзарядки гаджеті, локаціями для дитячого дозвілля, медпунктом та зоною вигулу для тварин.

У київському парку Шевченка за підтримки казахської діаспори в Україні запрацювала «юрта незламності».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі