Центр «Розвиток КСВ» запрошує громади України долучитися до створення мережі хабів для жінок-підприємиць Ukrainian Women Entrepreneurs Hub (UWE Hub).

За результатами відкритого конкурсу оберуть три громади України, у яких уже навесні 2023 створять перші хаби.

Участь можуть взяти органи місцевого самоврядування, громадські організації й благодійні фонди, коворкінги, молодіжні центри, асоціації підприємців і навіть окремі активісти. Зареєструватися можна до 5 лютого включно за цим посиланням.

Що буде в UWE Hub?

  • У навчальних хабах будуть воркшопи, відкриті події, лекції від підприємиць, а також візити до локальних бізнесів, якими керують жінки. Мета – допомогти жінкам-підприємицям знайти бізнес-партнерів й інвесторів;
  • Протягом навчання організатори й запрошені журі обиратимуть найкращі бізнес-ідеї й надаватимуть невеликі гранти на їхню реалізацію;
  • Для жінок організовуватимуть зустрічі з психологами, а також проводитимуть заняття з йоги й медитації. Дітей учасниць навчатимуть фінансової грамотності.

Натомість організатори оплатять роботу координаторок хабів, допоможуть з навчальною програмою й активностями, а також забезпечать інтернетом і нянями для жінок, які візьмуть участь.

Серед партнерів ініціативи Global Giving – посольство Нідерландів в Україні й рух Buzz Women.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Безпечний простір для жінок і дівчат «Вільна» запрацював у Києві. Відвідувачкам пропонують групові й індивідуальні сеанси з психологами, заняття спортом, різні майстер-класи, а також карʼєрні сесії для професійного розвитку.


Редакція The Village Україна розповідала, де отримати безоплатну психологічну підтримку. Ми зібрали 10 сервісів і платформ для переселенців, батьків, дітей, підлітків, ЛГБТ, людей, які зазнали сексуального насильства, і всіх, хто потребує допомоги.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі