У Дніпрі розпочала роботу кав’ярня «Біла стріла» від засновників White Coffeebar. Це суміжний із White Coffeebar заклад, він працює здебільшого у режимі to-go.

Логотип кав'ярні «Біла стріла»

«Чому «Біла стріла»? «Біла» – від White Coffeebar, а «стріла» – від швидкого обслуговування і швидкої кави», – розповідає співзасновник закладу Фелікс Безрук.

Розмістили «Білу стрілу» на компактній локації у 14 м² – у закладі барна стійка, кілька посадкових місць і вбиральня.

У кав’ярні вирішили відмовитися від класичних назв кавових напоїв. Позиції у кавовій карті розбили на дві категорії: чорна і біла кава.

Під чорною мають на увазі еспресо та фільтр-каву (стандартний розмір – 20 грн, великий – 24 грн). «Біла кава» – це капучино, лате, флет-вайт і раф (стандартний – 24 грн, великий – 28 грн, спеціальний – 32 грн). Також у карті є веганська кава, яку готують на соєвому молоці (50 грн).

Альтернативних методів заварювання у закладі не буде – це особливість швидкого формату подачі кави. «Зате у нас дві різні за смаком фільтр-кави. Вони мають умовно рівний смак, із помірною кислинкою і насиченим тілом», – додають у «Білій стрілі».

Окрім кавових напоїв, у «Білій стрілі» можна придбати каву від обсмажників «Фунт кави» та «True Brew Bro», а також фірмові футболки.

Коли

07:45-22:00

Де

м. Дніпро, вулиця Гоголя, 2

Фото: Катерина Бикова