«Проєктна майстерня Бєляєвих» перемогла в архітектурному конкурсі й показала візуалізації проєкту центру реабілітації, що в Брюховичах під Львовом.

На ділянці розташована історична вілла, яку оточує дендропарк. Учасникам архітектурного конкурсу пропонували розробити реконструкцію будівлі лікарні на вулиці Володимира Івасюка, а саме спроєктувати надбудову третього поверху й добудову частини приміщень. 

Архітектори кажуть, що намагалися максимально зберегти автентичний вигляд будівлі. Частину фасаду виконали в безрамному склінні, але це прихований фасад, коментують у «Проєктній майстерні Бєляєвих». Фасад триповерхового крила пропонують зробити в кедровому чи модриновому ґонті.

Головний вхід лікарні перенесуть на вулицю Ряснянську. Уздовж цієї вулиці найбільш занедбаний стан ландшафту й благоустрою, ідеться в проєктній документації. Перед входом пропонують зробити двір-вітальню з новим великим деревом посередині, а також відновлять первісний вигляд водойми у дворі.

На ділянці облаштують гаражні бокси для службового транспорту, а розташовану навпроти автостоянку замінять на компактне розворотне кільце. 

Більше візуалізацій можна знайти за посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Архітектурний конкурс у Львові на створення проєкту реабілітаційного центру оголосили в середині жовтня. Призовий фонд становить півтора мільйона гривень.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі