В Українській раді торгових центрів розповіли, які ТРЦ у Києві працюють під час відключень світла.

Lavina Mall

Під час відключень Lavina Mall працює на генераторах. За відсутності електропостачання відкриті всі входи, понад 100 магазинів і закладів. Від генератора не працюють парк розваг Galaxy, кінотеатр Multiplex, фудкорт і супермаркет «Сільпо».

Respublika Park

Під час аварійних відключень магазини в ТРЦ продовжують працювати. Відкриті входи Р1, Р2 з Кільцевої дороги та входи з паркінгу Р6 та P7.

Gulliver

За відсутності електроенергії торговельний центр працює з 0 до 3 поверхів.

Dream

ТРЦ працює під час відключень, але можуть зачиняти окремі магазини й заклади. За відсутності світла в Dream yellow працюють входи «Голлівуд» і «Франція», а в Dream berry – «Вхід 1», «Мексика 2А», «Африка» й «Італія».

Art mall

Торговельний центр працює на власних генераторах. Крім того, на території ТРЦ створили «Простір світла» з безкоштовним Wi-Fi, де відвідувачі можуть зарядити свої пристрої або попрацювати. 

Cosmo Multimall

До безперебійної роботи вже підключені льодова арена, кінотеатр Kinoman, боулінг AstroBowling і супермаркет Ultramarket. Інші зони – у процесі забезпечення.

River Mall

Під час відключень ТРЦ частково продовжує роботу на резервному освітленні. Невдовзі планують підключити безперебійне живлення, щоб працювати на повну потужність.

Караван Outlet

Під час відключень у торговельному центрі працюють близько 30 торгових точок, роледром і гіпермаркет «Ашан».

За відсутності електроенергії не працюють Blockbuster Mall, ТРЦ Retroville, «Проспект» та «РайON».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


88% торгових центрів відновили роботу в Україні після початку повномасштабної війни. У Києві відвідуваність торгових центрів впала на третину.

Ми також розповідали, як діяти відвідувачам і власникам ТЦ в разі повітряної тривоги.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі