Понад 30 тисяч рекламних вивісок представники бізнесу в Києві вимикають у часи пікового навантаження електромереж, розповів заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

За його словами, ситуацію в Києві вдається стабілізувати зокрема й завдяки відповідальному бізнесу, який вимикає екрани, наземні рекламні конструкції й вивіски.

Водночас у місті примусово демонтували понад 400 рекламних конструкцій, які працювали без дотримання режиму економії електроенергії.

«Роз’яснювальна робота з бізнесом не припиняється. Підприємці майже одностайно позитивно реагують на потреби міста, розуміючи, що на сьогодні це єдиний вихід підтримати всю систему в робочому стані», – каже Мондриївський.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Росія з 10 жовтня атакує українські обʼєкти енергетики. Через це «Укренерго» час від часу застосовує стабілізаційні чи аварійні відключення й просить українців ощадно користуватися електроприладами в години пікового навантаження (уранці, з 07:00 до 11:00, і ввечері з 17:00 до 23:00).

Через атаку 31 жовтня в Києві 80% споживачів залишилися без водопостачання, а 350 тисяч квартир – без світла.

На сайті Yasno з’явилися нові графіки відключень електроенергії в Києві. Згідно з ними світло вимикатимуть здебільшого тричі на день.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі