28 липня стартував продаж нової марки «Доброго вечора, ми з України» від «Укрпошти», повідомив директор Ігор Смілянський. 

Перед випуском дизайн марки, за який проголосували 300 000 людей «трішки поліпшили», заявив Смілянський. Загалом надрукували п’ять мільйонів екземплярів.

Марка доступна у всіх відділеннях «Укрпошти», навіть у сільських. Також марки можна буде придбати онлайн у магазинах пошти, на AmazonEBay і Rozetka.

«Зрозуміло, що буде наш фірмовий мерч (і навіть відкривачка для пляшок). Ну, і лайфхак, як відрізнити справжні марку та мерч від несправжніх? На нашому немає трактора «білорусь»,  додав Смілянський.

Під час купівлі марки також зберігаються обмеження: 

  • 2 аркуші марок кожного номіналу (2+2);
  • конверти першого дня 2;
  • конверти 10;
  • листівки 10.

Також можна буде купити мерч із маркою з трактором, повідомили в «Укрпошті». Його можна замовити на RozetkaKasta чи Prom.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Марка «Доброго вечора, ми з України» вже четверта, яку випускає «Укрпошта» з початку повномасштабного вторгнення Росії. Перша марка «Русскій воєнний корабль...» вийшла накладом 1 мільйон екземплярів. Половину накладу продали за три дні. Щоб купити марку, людям доводилося відстояти великі черги.

Продаж другої марки «Русскій воєнний корабль… Всьо» стартував 23 травня. Її випустили накладом у п’ять мільйонів примірників, тобто вп’ятеро більше, ніж першу. Наступного дня «Укрпошта» спільно з Intertop запустили в продаж мерч із зображенням марки. Третю марку «Українська мрія» продавали з 28 червня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі