«Укргазбанк» дасть проєкту «Промприлад.Реновація» в Івано-Франківську 60 мільйонів гривень на реконструкцію приміщення старого заводу.

«Завдяки «Укргазбанку» й державній програмі розвитку бізнесу «579%» з нулем під час війни, нам удалося знайти таку підтримку, яка дозволяє, незважаючи ні на що, розвиватися далі й у цей час створювати додаткові робочі місця задля підсилення економіки», – ідеться в заяві центру.

На «Промприлад» від початку повномасштабного вторгнення релокувалися 12 бізнесів і команд. Тому зараз головна мета – прискорити процес реконструкції та ввести в експлуатацію від 17 000 до 24 000 квадратних метрів території заводу. 

У другій черзі будівництва на «Промприладі» заплановано відкриття фудмаркету, крафтової пивоварні, офісів інноваційних компаній, артцентру, тренажерного залу й магазинів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


З 2017 року на площі в понад 40 тисяч квадратних метрів колишнього старого заводу в центрі міста розвивають інноваційний проєкт, який зібрав підприємців із Франківська й усієї України. Детальніше про «Промприлад. Реновація» під час війни ми розповідали за посиланням.

На «Промприладі» вже працюють бар, коворкінг, школа танців, міський відділ роботи з інвестиціями та ще кілька локальних бізнесів. Також там планують відкрити Foodoteka – новий простір у форматі фудмаркету. Ми говорили з його творцями. Читайте матеріал за посиланням.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі