Гумове покриття на стритбольних і баскетбольному кортах в урбан-парку на ВДНГ замінять, повідомив гендиректор «Експоцентру» Євгеній Мушкін.

Причина – скарги відвідувачів на його якість. За словами Мушкіна, імовірно, підрядник порушив технологію через те, що поспішав вчасно здати роботу в серпні 2021 року, коли відкривався урбан-парк.

«Це гарантійний випадок. За гарантією все буде зроблено, як має бути. Але нам усім доводиться зачекати, бо через війну є труднощі з фінансовими ресурсами в підрядника для проведення гарантійних робіт. Кошти платників податків на виправлення цієї помилки використовувати не будуть», – запевнив керівник «Експоцентру».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Урбан-парк на території ВДНГ почали будувати в липні 2021 року й відкрили в серпні. Він є частиною майбутнього спортивного кластеру на території ВДНГ та включає скейт-парк, майданчики для вуличного футболу й стритболу, спорт для стритденсу з трибунами, майданчик для воркауту, паркур-спот.

Розробленням концепції урбан-парку займалося бюро Big City Lab, засноване Максом Яковером, колишнім керівником «Експоцентру». Проєкт реалізовували в межах «Великого будівництва».

Після першого ж дощу парк затопило, після чого довелося розбиратися із системою водовідведення.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Євгеній Мушкін