З’явилося відео штурму нічного клубу Keller Bar на Подолі нібито через «порушення карантину вихідного дня». Штурм та обшук відбувалися тоді, коли ще не почалися вихідні – у п’ятницю 27 листопада, повідомляє «Слух».

За словами відвідувачів клубу, спецпризначенці увірвались у клуб о 23:42, зламали вхідні ворота, вибили двері, наказали всім лягти на землю та провели обшук.

«Потім приїхала слідчо-оперативна група, яка почала проводити повний обшук приміщення, потім допитувала кожного та брала свідчення. Після цього нас почали випускати з приміщення. Приблизно о 5-ій ранку це все закінчилося», – розповідає гість клубу Теодор Нещадим.

«Одному діджею заїхали чоботом по голові. Почали по одному обшукувати та випускати з бару на танцмайданчик. Деяких відводили в підсобне приміщення й роздягали догола. Там одній людині ще дісталося: у живіт вдарили», – розказав діджей Даніїл Детком.

«На посадовця розважального закладу складено адмінпротокол <...>, а ще 13 чоловік, які перебували в приміщенні без засобів індивідуального захисту, притягнуто до відповідальності», – повідомили у Нацполіції про рейд на Кирилівській. 


 Загалом 28 листопада Нацполіція повідомила про перевірку 84 розважальних закладів Києва на дотримання карантинних обмежень.

 11 листопада в Україні ввели «карантин вихідного дня»: у суботу та неділю відвідувачів не мали права приймати, зокрема, розважальні заклади, заклади громадського харчування, спортивні зали та ТРЦ. 2 грудня «карантин вихідного дня» скасували.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Нацполіція