Національна поліція заявила, що ввечері 13 листопада припинила концерт в одному з нічних клубів Львова через порушення карантину. За іноформацією львівського видання Zaxid.net, це був концерт «Бумбокса» у клубі Malevich. 


У поліції повідомили, що на організатора концерту склали адмінпротокол через те, що глядачі не дотримувались соціальної дистанції та деякі з них були без масок. За це організатору загрожує штраф від 34 до 170 тисяч гривень.

Проте, за словами засновника концертного агентства HMG Євгена Кібеця, поліція приїхала вже після закінчення концерту. До того ж, в Інстаграмі група подякувала глядачам за концерт, опублікувавши фото усього сетлиста без згадки про припинення концерту. 

У коментарі The Village Україна продюсер «Бумбокса» Олексій Согомонов підтвердив, що поліція приїхала після закінчення концерту. Він додав, що організатори доклали всіх зусиль для дотримання карантинних норм, але, на жаль, під час концерту деякі люди дійсно знімали маски.


 11 листопада в Україні скасували «адаптивний» карантин та ввели загальнодержавний, який передбачає обмеження «помаранчевої» карантинної зони на всій території країни.

 Протягом 13 листопада в Україні зареєстрували 12 524 нові випадки COVID-19, зокрема у Львівській області – 561.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото і обкладинка: Національна поліція