Мережа піцерій Veterano Pizza після оголошення «карантину вихідного дня» запропонувала колегам, які не мають сервісу доставки, безкоштовну допомогу з доставкою продукції. Про це повідомив засновник мережі Леонід Остальцев.

«Жодна бізнес-модель не витримає такого фінансового навантаження. Заклади заробляють більше половини від загального грошового обігу саме у вихідні. Заклади, які відкривалися не у форматі доставки, а працюють як звичайні стаціонарні, не зможуть вижити виключно за кошт доставки. Адже оренда, персонал, меню не створювалися із розрахунку take away. Тому вони не зможуть вийти навіть у нуль», – пояснює Остальцев.

Пропозиція діє для закладів, які розташовані в районі майдану Незалежності та виробляють невелику за розміром продукцію. Як приклад, разом із піцою Veterano Pizza вже можна замовити цукерки із закладу Barman Dictat.

«Хочу звернутися до інших підприємців, які мають подібну мінімальну продукцію та яку ми могли би доставляти разом із піцою, – пишіть. Ми не будемо брати гроші за доставку чи вираховувати відсоток. Усе ваше, що ми продамо, ми віддамо вам», – пояснив Остальцев.

Ресторатор також закликав інших колег, у яких є можливість, «ділитися» своєю доставкою під час карантину.


 В Україні запровадили «карантин вихідного дня»: у суботу та неділю відвідувачів не прийматимуть заклади громадського харчування, спортивні зали та ТРЦ.

 Протягом 11 листопада в Україні зареєстрували понад 11 тисяч нових хворих на COVID-19. За весь час пандемії в країні зафіксовано понад 500 тисяч інфікованих, у світі – 52 мільйони.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Veterano Pizza