У Києві знову посилять карантин. Кафе, ресторани та кінотеатри зможуть працювати лише до 22:00, повідомив міський голова Віталій Кличко.

«Хочу повідомити, що відповідно до постанови уряду, місто ухвалило рішення про посилення протиепідемічних заходів у столиці. Зокрема, обмежено час роботи закладів громадського харчування та розважальних закладів (у тому числі, кінотеатрів) – до 22-ої години. Обмежено також проведення масових заходів культурного, розважального, спортивного, рекламного характеру – з 22:00 години», – розповів Кличко.

«Обмеження – вимушені й спрямовані на стримування розповсюдження хвороби. І місто виконуватиме таке рішення уряду», – пояснив міський голова.


Київські заклади громадського харчування змогли знову приймати гостей у залах 23 червня – уперше за понад три місяці після оголошення загальнонаціонального карантину. Читайте про те, Які правила діють у закладах під час карантину.

З 22 червня в Одесі вирішили посилити карантин. На пляжах має бути 1,5-метрова відстань між шезлонгами, у ресторанах – між столиками.